Jágr csodálatos, és a Florida is

2016.01.04. 09:20

Egészen fantasztikus idén a Florida Panthers, amely most a 43 éves cseh legenda, Jaromir Jágr két góljával győzte le a Minnesotát győzte le, ezzel már sorozatban kilencedik meccse nem talál legyőzőre. Jágr pályafutása 734. és 735. gólját ütötte, ezzel már csak hat gólra van az örökrangsor harmadik helyén álló Brett Hulltól, pályafutás 1830. pontját is begyűjtötte. Jágr már a 27. másodpercben betalált, aztán Jason Zucker egyenlítő találata után a meccset is eldöntőtte. A Panthers cserekapusa, Al Montoya 39-szer védett a meccsen.

Fantasztikus meccset játszott egymással a New York Islanders és a Dallas. A 11 gólos meccsen 6-3-ról zárkózott a Stars, de egyenlíteni nem tudott. Az Islandersben Cal Clutterbuck, Kyle Okposo, a Dallasban Valerij Nyicsuskin ütött 2-2 gólt, Okposo zárt három ponttal.

A nap  másik két meccsén két sima hazai győzelem született. A Chicago Corey Crawford 26 védésével és idei hatodik shutoutjával az Ottawát verte. Az Anaheim pedig Rickard Rakell és Kevin Bieksa multipontjával a Winnipeg győzte le. A Ducks november 30-a óta csak most harmadszor nyert három, vagy annál több góllal.

New York Islanders-Dallas Stars 6-5

Florida Panthers-Minnesota Wild 2-1

Chicago Blackhawks-Ottawa Senators 3-0

Anaheim Ducks-Winnipeg Jets 4-1