Az Islanders megint megverte a Rangerst

2016.01.15. 12:20

A nap legfontosabb híre, hogy a Chicago montreáli sikerével az edző Joel Quenneville már 783. győzelemnél tart, amellyel egyedül vette üldözőbe az örökrangsor első helyén álló Scotty Bowmann-t, Corey Crawford 39-szer védett a meccsen, az első harmad közepén, 4 és fél perc alatt lerendezték a csapatok a meccset. Az Islanders nyerte a New York-i rangadót, ebben az idényben már másodszor is. A harmadik harmadban 0-1-ről vágott három gólt az Isles, amely így két ponttal előzi vetélytársát.

A San Jose megnyerte szezonbeli első hazai szétlövéses meccsét. Ezúttal Jevgenyij Kuznyecov volt a Washington vezére 2 góllal és 3 ponttal játult hozzá a Vancouver elleni sikerhez. Braden Holtby a 129. sikerét érte el a kapuban amellyel a klub örökrangsorának második helyén áll, eggyel megelőzte már Don Beaupre-t.

A Carolina sorozatban negyedszer nyert, most a St. Louist győzte le. A Winnpeg Blake Wheeler hosszabbításban lőtt góljával nyert a Nashville ellen, Dustin Byfuglien két gólt ütött, Andrew Ladd pedig 3 gólpasszt adott. A coloradói Calvin Pickard 27 védéssel teljesítette élete első Shutoutját. A Detroit pedig hosszabbításban győzte le az idén remeklő Arizonát, Danny DeKeyser ütötte, a Red Wings 0-2-ről, nyolc és fél perccel a vége előtt kezdett felállni.

New York Islanders-New York Rangers 3-1

Washington Capitals-Vancouver Canucks 4-1

Montreal Canadiens-Chicago Blackhawks 1-2

St. Louis Blues-Carolina Hurricanes 1-4

Winnipeg Jets-Nashville Predators 5-4, hosszabbítás után

Arizona Coyotes-Detroit Red Wings 2-3, hosszabbítás után

Colorado Avalanche-New Jersey Devils 3-0

San Jose Sharks-Edmonton Oilers 2-1, szétlövéssel