A Las Vegas már bejegyezte a franchise nevét

2016.08.30. 09:37

Sőt, egyelőre hármat is. Az pedig, hogy mi lesz az NHL 31. csapataként, a 2017-18-as idényben induló Las Vegas pontos neve későb derül ki. Rossz hír viszont a pittsburgh-i drukkereknek, Phil Kessel könnyen lehet, hogy kihagyja a szezon kezdetét, de hosszú a sérültek sora a bajnokcsapatnál.

Akkor folytassuk előbb Las Vegas-szal. A klub tulajdonosa, Bill Foley kifejtette, a céljük a megfelelő névválasztással az, hogy az majd méltóan fejezze ki a klub céljait, törekvéseit, illeszkedjen abba, amit franchise maga elő tűzött. Ennek megfelelően három trademark lett bejegyezve:

Desert Knights, Golden Knights, Silver Knights

Lehet ízlelgetni.

Kessel kapcsolatban pedig Jim Rutherford, általános igazgató közölte, a játékos nincs még száz százalékos állapotban műtétje után, így szinte biztosan nélkülözni fogják az október 13-i, Washington elleni szezonnyitón.

Így aztán a Penguins az elején kénytelen lesz megbomtani a HBK-sort - azaz a Carl Hagelin, Nick Bonino, Phil Kessel támadó alakulatot - amely a Stanley Kupáért vívótt küzdelemben kiválóan működött, Kessel 10 gólig és 22 pontig jutott.

Nem csak Kessel, hanem Trevor Daley, Krist Letang, Bonino, Bryan RUst, Patrick Hornqvist és Jevgenyij Malkin is kisebb sérüléssel bajlódik, így még az orvosi szobában is sok munka vár a Pittsburgh-re.