Ekkora védés nincs is

2018.04.17. 10:25
0 hozzászólás

Szépített a Toronto Maple Leafs a Boston Bruins elleni párharcban az NHL-rájátszásban, miután hétfő este 4-2-re nyertek, a győzelem viszont veszélybe kerülhetett volna, ha nincs az utolsó percekben a Maple Leafs-kapus Frederik Andersen döbbenetesen nagy védése.

Valamivel több, mint két perc volt még hátra a meccsből, amikor David Pastrňák a szélről kapura lőtt a másik oldalról visszanyúló Andersen ellen. A kapusnak nem sok esélye volt, teljesen a másik oldalt védte, csak abban bízhatott, hogy bottal valahogy bele tud piszkálni az erős löketbe, és utána a korong még valahogy majd jó irányba is pattan.

Mindez bejött, ráadásul úgy, hogy a gólvonalon állította meg a korongot, ami tényleg csak a ráadás volt.

A Bruins még így is 2-1-re vezet a párharcban. Közel van viszont a továbbjutáshoz a San José Sharks, hiszen 3-0-ra mennek az Anaheim Ducks ellen a hétfői 8-1-es győzelem után. 2-1-re vezet a Colorado Avalanche, ami 5-3-ra verte a Nashville Predatorst, a Torontóhoz hasonlóan pedig 2-1-re szépített a Tampa Bay Lightningot 5-2-re verő New Jersey Devils.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?