Kirúgták a hátvédet, mert a meccs után összeverekedett a kapussal

2021.02.01. 16:17
0 hozzászólás
Egybehangzó sajtóinformációk szerint azért tette szabadlistára egyik hátvédjét, Tony DeAngelót az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New York Rangers, mert a Pittsburgh Penguins elleni hosszabbításos vereség után összeverekedett az öltözőfolyosón a kapus Alekszandr Georgijevvel.

A Rangers nem kívánta kommentálni a média értesüléseit, csak annyit jegyzett meg, hogy a klub számára legjobb döntést hozták meg.

A New York-i gárda szombaton úgy kapott ki hosszabbításban a Pittsburghtől, hogy a hirtelen halálban Georgijev és DeAngelo rosszul kommunikált, ezután korongot szerzett a Penguins, és még ebből a támadásból Sidney Crosby beütötte a győztes gólt.

A Hírek szerint az orosz-bolgár kapus, valamint a védő összeszólalkozott az öltözőfolyosón, egymásnak ugrottak, és végül Chris Kreider másodkapitány úgy vetett véget ennek, hogy DeAngelót arcon ütötte.

DeAngelónak kétéves, idényenként 4,8 millió dolláros szerződése van, és most bármelyik csapat lecsaphat rá. Ha nem viszik el, akkor a tartalékok közé kerül.

A játékos az előző szezonban a legjobb támadó felfogású védők közé emelkedett, miután 68 találkozón 15 gólt és 53 gólpasszt jegyzett.

A „forrófejű" hátvédnek már korábban is voltak fegyelmi ügyei.

(MTI/Index)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!