252 óra után véget ért a világ leghosszabb hokimeccse

2021.02.16. 09:55
0 hozzászólás

A Team Hope (Remény) 2649–2528-ra legyőzte a Team Cure (Gyógyítás) csapatát minden idők leghosszabb jégkorongmeccsén a kanadai Albertában. Az új Guinnes-rekordot érő, mintegy 252 órán át tartó mérkőzésen összesen 40 játékos lépett jégre, olykor mínusz 55 fokos hidegben. A korongot február negyedikén indították útjára, onnantól kezdve folyamatosan zajlott a játék.

A jótékonysági eseményt immáron hetedszer rendezték meg adománygyűjtés céljából, és ebben a tekintetben is sikerült csúcsot dönteni: összesen 1,8 millió dollárnyi felajánlás érkezett, amelyet az Albertai Egyetem kap meg rákkutatás céljából.

Egy korábbi NHL-es, a nyáron visszavonult Kyle Brodziak is részt vett a mérkőzésen, aki 154 góllal fejezte be az összecsapást. Ezzel egyébként nem volt ott az öt legeredményesebb játékos között.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!