Elindult az Eddz együtt a bajnokokkal!-program

2014.10.02. 11:46

Az olimpiai bajnok kajakos, Szabó Gabriella részvételével csütörtökön került sor az első kihelyezett tréningre az Eddz együtt a bajnokokkal!-programban, amelynek keretében egy-két szerencsés gyerek, illetve szurkoló együtt tréningezhet egy-egy sportág kiváló képviselőjével.

A Magyar Olimpiai Bizottság és a Nagy Sportágválasztó közös szervezésében a szeptemberi XV. Budapesti Nagy Sportágválasztón több sportágban lehetett közösen edzeni a bajnokokkal, többek között a cselgáncsozó Hadfi Dániellel, Kovács Antallal, Karakas Hedviggel, Krizsán Szabolccsal és Zámbori Bencével, de közös boksztréning részesei is lehettek a látogatók Erdei Zsolt irányításával, Szávay Ágnessel pedig teniszezhettek.

Akkor az érdeklődők a MOB sátrában jelentkezhettek a neves versenyzők által irányítandó edzésekre, s kajak-kenuban a 9 éves Csépe Orsolya, valamint a 11 esztendős Sándor Tamás lett a szerencsés kiválasztott, csütörtökön ők szállhattak vízre a 2012-es londoni olimpián a női négyessel aranyérmes Szabó Gabriellával. (MTI)