Ödön
1 °C
11 °C

Kétéves eltiltás Dombvári Bencének

2017.02.14. 11:51
A Magyar Antidopping Csoport lezárta Dombvári Bence ügyét. A versenyző 2016. június 9-én adott le pozitív mintát, vizeletében tiltott teljesítményfokozó szert találtak.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) keddi tájékoztatása szerint a doppingbizottság - amelybe a szövetség, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Doppingellenes Szervezet (HUNADO) delegál egy-egy tagot, az Emberi Erőforrások Minisztériuma pedig egy megfigyelővel képviselteti magát benne - most zárta le a versenyző ügyét.

A bizottság minden felmerült körülményt mérlegelve két évre, vagyis 2018. június 9.-ig tiltotta el a 24 éves kajakost minden nemű sporttevékenységtől.

„A döntést tudomásul vettem, de továbbra is hangsúlyozom, hogy semmilyen tiltott szert nem használtam.  Mindent meg fogok tenni azért, hogy jövőre sikeres legyen a visszatérésem” – nyilatkozta Dombvári Bence a kajakkenusport.hu-nak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?