Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csay Renáta és Kozák Danuta az elmúlt év legjobb kajakosai között

2017.02.20. 14:21

Csay Renáta az Év női sportolójának járó díjat, Kozák Danuta pedig a legjobb olimpiai női kajakosnak járó elismerést kapta a World Paddle Awards-on.

A magyar sportági szövetség beszámolója szerint a hétvégén Montebelóban rendezett ünnepségen Csay Renáta vett részt, aki a világ legjobb maratoni versenyzőjeként elnyerte az Év női sportolója díjat.

"Sokat számít, hiszen olyan kuratórium ítélt a legjobbnak, amelyben olimpiai és világbajnok versenyzők foglalnak helyet, többek között a nyolcszoros olimpiai bajnok Birgit Fischer" - nyilatkozta a magyar szövetség honlapjának Csay Renáta, aki szeptemberben a brandenburgi világbajnokságon egyesben és párosban is nyert, így 18 vb-aranyával minden idők legsikeresebb sportolójává vált a szakágban.

Kozák Danuta, aki Rióban három aranyérmet szerzett, a 2016-os év legjobb olimpiai teljesítményért járó díjat kapta - a gyermekáldás előtt álló kajakos nem volt ott az eseményen.

A World Paddle Awards-on az evezős sportágak legjobbjait díjazzák.