A Pannon GSM és az Index is a női kézilabda támogatói között

2004.08.05. 16:45
Az olimpia előtt, de már a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságra készülve két új támogató - a Pannon GSM mellett az Index - csatlakozott a honi szövetséghez.
A csapatsportok közül a férfi pólósok mellett a legsikeresebb válogatottat a női kézilabdázók adják. A sportág hazai szövetségéhez egyre többen csatlakoznak támogatóként, és ez a kör most két újabb céggel bővült.

A válogatott csapatai augusztustól a Pannon GSM támogatásával készülnek és versenyeznek a hosszú távra kötött stratégiai szövetséget jegyében. A támogatás keretében a mobiltársaság az olimpiai játékok után nyomban kiveszi részét a decemberi, magyarországi Európa-bajnokság terheinek viseléséből.

"A magyar női kézilabda válogatott tökéletes partner a számunkra: kemény verseny közepette rendre a nemzetközi élvonalban nyújt kiemelkedő teljesítményt" - mondta a társaság kommunikációs igazgatója, Somlyai Dóra.

A támogatás keretében a női kézilabda válogatottak több évre elosztva több százmillió forintos kerettel gazdálkodhatnak a Pannon segítségével.

A decemberi Európa-bajnokság jegyében írt alá együttműködési megállapodást az MKSZ-szel az Index is, amely keretében médiatámogatóként a portál kiemelten kezeli a sportág, azon belül az Eb híreit, valamint külön mellékletet készít a decemberi kontinenstornára.