Ágnes
-1 °C
2 °C

Radulovics utolsó fellépésére készül a válogatottakkal

2004.12.23. 10:25
Az egy hét múlva esedékes szegedi I. Kézilabdagála All Star csapataiba szerdán jobbátlövőket választott a két csapatkapitány, Ferling Bernadett (Ászok) és Pásztor István (Királyok).
Ezúttal Ferling Bernadett, az Ászok kapitánya döntött először, és a volt szegedi, de már hosszabb ideje a Barcelonában játszó Nagy Lászlóra voksolt. Pásztor István, vagyis a Királyok együttesében így a jelenleg is a Tisza partján kézilabdázó Kotormán Attila lép pályára.

A nők közül két extraklasszis került be a keretbe. Pásztor végül a magyar nemzeti csapattól visszavonuló, de az All Star Gálán a válogatottak között még utoljára pályára lépő, kétszer is a világ legjobbja címet elnyerő Radulovics Bojanát választotta. Ferling Bernadett sem panaszkodhat, hiszen sokak kedvence, a szintén újvárosi Németh Helga erősíti az Ászok gárdáját.

#alt#

A legközelebbi választásra csütörtökön 19.15-kor kerül sor a Sport1 televízióban. A csapatkapitányok irányítókkal bővíthetik együttteseiket. Ferlingen kívül Görbicz Anitát szavazták be a szurkolók, a férfiak közül pedig Buday Dániel és Császár Gábor közül választhatnak a kapitányok.

A szegedi gála főmeccse előtt a szurkolók szavazatai alapján kialakult keretekből választ magának társakat a két csapatkapitány. Így alakul ki a két, tizenégy-tizennégy fős csapat, amelyekben hét-hét női és férfi játékos szerepel majd. A mérkőzésen speciális szabályok lesznek érvényesek.

A választásban részt vevő további játékosok:
Irányítók: Görbicz Anita, Buday Dániel, Császár Gábor.
Beállók: Kulcsár Anita, Lucia Uhraková, Gál Gyula, Rosta Miklós.
Balátlövők: Tóth Tímea, Kindl Gabriella, Bajusz Sándor, Éles József.
Balszélsők: Kirsner Erika, Nagy Ivett, Iváncsik Gergő.
Csapatkapitányok:
Ászok: Ferling Bernadett
Királyok: Pásztor István
Edzők:
Ászok: Kiss Szilárd
Királyok: Skaliczki László