Fábián, Sebestyén
-2 °C
3 °C

Klubtársakat választottak a kézis All Star-kapitányok

2004.12.27. 09:02
A jövő csütörtöki szegedi gála előtt az újvárosi Ferling dunaferres, Pásztor pedig veszprémi irányítót választott csapatába.
A Kézilabda Gála All Star-választásának negyedik napján a két csapatkapitány, Ferling Bernadett (Ászok) és Pásztor István (Királyok) a pályára lépő irányítók közül választhattak, Kökény Beatrix, a poszt talán legavatottabb szakértője segítségével.

Mivel az Ászok csapatkapitánya maga is irányító, ezért a nők közül beválasztott másik játékmester, Görbicz Anita automatikusan Pásztor együttesébe került. A férfi játékosok közül a Királyok vezére választhatott, és csapattársa, Buday Dániel mellett tette le a voksot, így Ferling a szintén Újvárosban szereplő Császár Gáborral játszik együtt december 30-án.

#alt#

A legközelebbi választásra karácsony után, december 27-én kerül sor 19.15-kor a Sport1 televízióban, amikor is a beállók lesznek soron. A két "főnök" ezúttal sem panaszkodhat a kínálatra, hiszen Kulcsár Anita, Lucia Uhraková, illetve Gál Gyula és Rosta Miklós közül kell eldönteniük, kikkel lesz nagyobb esélyük a győzelemre a szegedi gálán.

A választásban részt vevő további játékosok:
Beállók: Kulcsár Anita, Lucia Uhraková, Gál Gyula, Rosta Miklós.
Balátlövők: Tóth Tímea, Kindl Gabriella, Bajusz Sándor, Éles József.
Balszélsők: Kirsner Erika, Nagy Ivett, Iváncsik Gergő.
Csapatkapitányok:
Ászok: Ferling Bernadett
Királyok: Pásztor István
Edzők:
Ászok: Kiss Szilárd
Királyok: Skaliczki László