Már csak a szélsők várnak csapatra a kézilabdagála előtt

2004.12.29. 14:10
A csütörtöki szegedi I. Kézilabdagála főmeccsén Éles Istvén ismét együtt küzd korábbi csapattársával, Pásztor Istvánnal - derült ki a két All Star-kapitány kedd esti választása után.
A csütörtöki Kézilabda Gála előtt két nappal, kedd este, az All Star-csapatok kapitányai, Ferling Bernadett (Ászok) és Pásztor István (Királyok) a balátlövőkkel bővítették együtteseiket.

A poszt egykori sztárja, a Vb-ezüstérmes Marosi László segítette őket a választásban. Pásztor István a pályára lépő férfiak közül régi csapattársát, a Görögországból éppen Svájcba igazoló Éles Józsefet választotta, így december 30-án újra összeáll a Veszprém és a válogatott egykori rettegett balszárnya. Ferling Bernadett sem panaszkodhat, hiszen a hazai pálya előnyét élvező Bajusz Sándorral került egy csapatba.

Az Ászok kapitánya a női válogatott két balátlövője közül klubtársára, Kindl Gabriellára voksolt, így Tóth Tímea a Királyokat erősíti.

A csapatok tehát már majdnem teljesen kialakultak, mindössze a balszélsők helye kiadó még, s mivel Pásztor István e poszton játszik, ezért Iváncsik Gergő automatikusan Ferling Bernadett csapattársa lesz. A fennmaradó helyekre Kirsner Erika és Nagy Ivett pályázik. Az utolsó választásra szerdán 17.45-kor kerül sor a Sport1 televízióban.

#alt#

Az előszilveszteri kézilabda-parádéra egyébként korlátozott számban még kaphatók a jegyek az Újszegedi Sportcsarnokban (Szeged, Temesvári körút 33.). A belépővel rendelkezőknek érdemes lesz sietniük, hiszen érkezési sorrendben foglalhatják egy helyeiket, ráadásul 16 órától a női nosztalgiválogatottak csapnak össze, ahol egyaránt pályára lép Fleckné Babos Ágnes, Gódorné Nagy Mariann, vagy éppen Kökény Beatrix, Kocsis Erzsébet és Pádár Ildikó, majd az öregfiúk is megmutatják, miért is csodáltuk őket egykoron. Újra láthatjuk Varga István varázslatát, Kovács Péter elhajlásos lövéseit és Iváncsik Mihály cunderezését. Az All Star-vegyescsapatok mérkőzése 18.55-kor kezdődik.

Csapatkapitányok:
Ászok: Ferling Bernadett Királyok: Pásztor István
Edzők:
Ászok: Kiss Szilárd
Királyok: Skaliczki László