Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Gálával zárják a kézilabdás évet

2004.12.30. 15:55
Minden hely elkelt az I. Kézilabdagála All Star-csapataiban, hiszen az esemény előestéjén a két csapatkapitány, az Ászokat képviselő Ferling Bernadett és Pásztor István (Királyok) a balszélsőket is kiválasztotta.
Minden kész a csütörtöki I. Kézilabdagála előtt. A szurkolók által kiválasztott keretekből a csapatkapitányok kiválasztották a két All Star-gárdát, kedden, az utolsó körben a balszélsők voltak már csak hátra.

A Királyok kapitánya, Pásztor István posztján játszó Iváncsik Gergő automatikusan Ferling Bernadett együttesébe került, az Ászok kapitánya a nők közül újvárosi csapattársát, Nagy Ivettet szemelte ki magának, így Kirsner Erika került a veszprémi szélső által vezetett gárdába.

A csapatok így már csak a kezdő sípszóra várnak, a két szakvezetővel, egyben szövetségi kapitánnyal, Kiss Szilárddal (Ászok) és Skaliczki Lászlóval (Királyok) együtt. A szabályok elsősorban a látványosságot segítik elő, hiszen a kínai figurából elért gól kettőt ér, és az sem lehetetlen, hogy a játékosok edzőiket is bevonják a játékba.

#alt#

Szegeden ugyanakkor pályára lépnek a legkisebbek, azaz a szivacskézilabda művelői, de múltidézésben sem lesz hiány, hiszen a női és a férfi nosztalgiaválogatottakban pályára lépő egykori kedvencek nevei igazán jól csengenek: újra láthatjuk majd Gódornét és Rácz Mariannt, Vass Károlyt és Varga Istvánt, Kökény Beát és Varga Mártát, vagy éppen Iváncsik Mihályt és Hoffmann Lászlót. A játékvezetők sem ismeretlenek a szurkolók számára, hiszen a nosztalgiameccseket az Andorka-Schóber és a Klúcsó-Lekrinszky-páros fújja.

A kora délutáni program ingyenesen tekinthető meg, a belépők a 16 órakor kezdődő show-ra érvényesek. Annak lesz azonban a legjobb helye, aki már ebéd után kilátogat a csarnokba, hiszen a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik.

Az utolsó jegyek még kaphatók 1500 forintos egységáron az Újszegedi Sportcsarnok (Temesvári körút 33.) pénztáraiban.

Az I. Kézilabda Gála programja:
12.00 Szponzorok - Médiaválogatott
12.40 Kölyök szivacslabda (lányok)
13.00 12.40 Kölyök szivacslabda (fiúk)
13.20 Pick-Szeged - Fotex Veszprém (szurkolói mérkőzés)


16.30 Aranyos Angyalok - Trükkös Tündérek (női nosztalgiaválogatottak)
17.40 Öreg Rókák - Régi Csibészek (férfi nosztalgiaválogatottak)
18.25 Az Év kézilabdázója-díjak átadása
18.55 Királyok - Ászok (All Star-vegyesválogatottak)