Döntse el ön, ki a legszebb kézilabdázó

2005.06.10. 14:02
A tavaly év végi nagysikerű kézilabdagála után idén is megrendezik a hazai legjobbak ünnepét. Ezúttal azonban nem csak a tudásukra, hanem a "külalakra" is kíváncsiak a szervezők, ezért a szurkolókkal megszavaztatják, ki a legszebb férfi és női kézilabdázó Magyarországon.
Tavaly decemberben hatalmas érdeklődés és nagy siker mellett rendezték meg Szegeden az első Kézilabda Gálát. A Sport1 riportere, Ágai Kis András szervezte év végi eseményen a múlt és a jelen hazai kézilabdázásának legjobbjai mérkőztek egymással.

#alt#
Pálinger Katalin
Az idei, második gálának a debreceni Főnix-csarnok ad otthont és a meccsek mellett ezúttal "TÜKRÖM, TÜKRÖM... címmel szépségversenyt is rendeznek. A szeptember 1. és december 30. közötti szavazáson kiderül, ki a legvonzóbb magyar női és férfi kézilabdázó.

A szavazás a kezilabdagala.hu oldalon érhető el, ahol exkluzív képgaléria jelenik meg a jelöltekről, valamint folyamatosan nyomon követhető lesz a verseny állása. A szavazás 2005. december 30-án, a Sport 1 TV által élőben közvetített II. Kézilabda Gála alatt zárul le, ahol kiderül, ki lett 2005-ben Magyarország legvonzóbb női és férfi kézilabdázója. Ekkor ajándékozzák meg a győzteseket.

A JELÖLTEK:
NŐK: FÉRFIAK:
Bódi Bernadett Buday Dániel
Ferling Bernadett Diaz Ivo
Görbicz Anita Császár Gábor
Kenyeres Fanni Eklemovics Nikola
Kindl Gabriella Éles József
Madai Petra Fazekas Nándor
Nagy Ivett Harsányi Gergő
Pálffy Zsuzsa Ilyés Ferenc
Pálinger Katalin Iváncsik Gergő
Pigniczki Krisztina Kertész Balázs
Radulovics Bojana Nagy László
Siti Bea Pásztor István
Szűcs Gabriella Perger Zsolt
Tápai Szabina Vadkerti Attila
Tóth Tímea