Görbicz, Szűcs és Tápai közül kerül ki Miss Kézilabda

2005.11.14. 16:41
A legvonzóbb férfi kézilabdázónak Nagy Lászlót választották a szurkolók, a 2005-ös Miss Kézilabda Görbicz Anita, Szűcs Gabriella és Tápai Szabina közül kerül ki. A decemberi, debreceni E.ON Kézilabdagála honlapján az is eldőlt, kik lépnek pályára az All Star-mérkőzésén. A Gálára már kaphatóak a jegyek Debrecenben, illetve a szervezőknél.

Negyvenötezer szavazat eredményeképpen eldőlt, hogy Görbicz Anita, Szűcs Gabriella és Tápai Szabina került be a Miss Kézilabda szépségverseny döntőjébe. A jelöltekre december 30-ig sms-ben lehet tovább szavazni értékes nyereményekért. A szavazók a Retz Bútor által felajánlott 300 ezer forint értékű ülőgarnitúrát nyerhetik meg, illetve egy kétszemélyes hétvégét gyertyafényes vacsorával a Hilton Budapest szállodában, valamint jegyeket az E.ON Kézilabdagálára.

Hogy ki a legvonzóbb női kézilabdázó, arra csak december 30-án, a Főnix-csarnokban derül fény. Az viszont már nem titok, ki lett 2005-ben a legvonzóbb férfi kézilabdázó, a voksok alapján Nagy László, az FC Barcelona játékosát választották meg Mr. Kézilabdának 2005-ben.

A Gálára a jegyárusítás is megkezdődött, 1500 forintos egységáron válthatóak belépők Debrecenben, valamint Budapesten a Prexton Kft. irodájában (XIII. kerület, Dózsa György út 53.).

Közel kétszázezer szavazat alapján kialakultak a gála All Star-meccsének keretei is. Ennek eredményeként a posztonként két-két legtöbb szavazatot kapó női és férfi játékos lép majd pályára a Főnix-csarnokban. A 28 játékos vegyes csapatokban lép pályára a Királyok-Ászok találkozón, a két csapat összetétele december 21-29. között alakul ki, amikor a két csapatkapitány, Siti Bea (Ászok) és Éles József (Királyok) a Sport TV adássorozatában választ együttesébe posztonként egy-egy női és férfi játékost. A Királyok edzője a női válogatott szövetségi kapitánya, Németh András, míg az Ászokat december 30-án a férfi nemzeti együttes szakvezetője, Skaliczki László irányítja majd.

A december 30-i E.ON Kézilabdagála All Star-csapatai
Kapusok: Herr Orsolya (Győri Graboplast ETO), Pálinger Katalin (FC Köbenhavn), Mikler Roland (Dunaferr SE), Nenad Puljezevics (Pick-Szeged).
Jobbszélsők: Balogh Beatrix (Cornexi-Alcoa HSB Holding), Kovacsics Mónika (Győri Grabopölast ETO), Bendó Csaba (Pick-Szeged), Tombor Csaba (MKB-Veszprém).
Jobbátlövők: Németh Helga (FTC), Radulovics Bojana (Dunaferr NK), Kiril Lazarov (MKB-Veszprém), Nagy László (FC Barcelona).
Irányítók: Görbicz Anita (Győri Graboplast ETO), Siti Bea (Cornexi-Alcoa HSB Holding), Buday Dániel (MKB-Veszprém), Császár Gábor (Dunaferr SE).
Beállók: Borbás Rita (Dunaferr NK), Madai Petra (DVSC), Gál Gyula (MKB-Veszprém), Mezei Richárd (Pick-Szeged).
Balátlövők: Szűcs Gabriella (DVSC), Tóth Tímea (FTC), Éles József (Amicitia Zürich), Pérez Carlos (MKB-Veszprém).
Balszélsők: Kenyeres Fanni (Cornexi-Alcoa HSB Holding), Kirsner Erika (FTC), Iváncsik Gergő (MKB-Veszprém), Pásztor István (MKB-Veszprém).
(A rendezők a változtatás jogát fenntartják.)