E.ON Kézilabda Gála: Mr. Kézilabda az Ászok csapatában

2005.12.23. 10:16
A jobbátlövők közül választottak legutóbb a december 30-i, debreceni E.ON Kézilabdagálára a csapatkapitányok, és a nagy tét, Nagy László, a legvonzóbbnak választott magyar férfi kézis megszerzése volt. Az Ászok kapitánya, Kirsner Erika csapott le rá.

Kattintson!
Immár három poszton ismertek az All Star-csapatok a december 30-i debreceni E.ON Kézilabda Gálára. A két csapatkapitány, Kirsner Erika (Ászok) és Mezei Richárd (Királyok) ezúttal a jobbátlövők közül választott. A Fradi balszélsője elhalászta Mezei orra elől Mr. Kézilabdát, azaz a Barcelona BL-győztes játékosát, Nagy Lászlót, így Kotormán Attila erősíti majd a Királyokat. A női játékosokkal kapcsolatos döntést mindkét fél nagy megelégedettséggel nyugtázta, hiszen Radulovics Bojana és Németh Helga személyében két extraklasszis került a keretekbe. Karácsony másnapján az irányítók kerülnek sorra a választáson.

Bár a belépők fele már elfogyott, a Főnix-csarnokbeli gálára 1500 forintos egységáron még kaphatók jegyek Debrecenben a Hódos Imre-sportcsarnok büféjében és az Apolló moziban, valamint Budapesten a szervezőirodán (Prexton Kft., XIII. kerület, Dózsa György út 53.).

Az All Star-keret további tagjai:
Irányítók: Görbicz Anita, Siti Bea, Császár Gábor, Éles József.
Beállók: Borbás Rita, Madai Petra, Gál Gyula.
Balátlövők: Tóth Tímea, Szűcs Gabriella, Mohácsi Árpád, Iker Romero.
Balszélsők: Kenyeres Fanni, Vadkerti Attila, Törő Szabolcs.
Edzők: Németh András (Királyok), Skaliczki László (Ászok).