Bernát, Felícia
EUR 384,50 Ft
USD 363,52 Ft
7 °C
31 °C

Putics Barna visszatér Veszprémbe

2009.02.09. 20:53 Módosítva: 2009.02.09. 22:12
Marian Cozma halála, Ivan Pesic és Zarko Sesum súlyos sérülése miatt a Barcelona visszaengedi az MKB Veszprémhez magyar válogatott kölcsönben nála játszó átlövőjét.

Putics mellett a Tatabányán kölcsönben szereplő kapust, Liszkai Szilvesztert, valamint a klubnál szereplő, ám az idei sorozatban még nem szerepelt szerb Uros Vilovszkit is benevezi a klub a Bajnokok Ligája középdöntőibe. A legrangosabb európai kupasorozat küzdelmeibe keddig lehet új játékosokat nevezni.

A szakvezetők megpróbálták megszerezni a nyártól biztosan Veszprémben játszó Fazekas Nándort is a Gummersbachtól, ám a német klub nem tudja elengedni őt, mivel szükség van rá a tavaszi szezonban.

A veszprémi klub román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítás után életét vesztette. A csapat másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett, de azóta már mindketten túl vannak az életveszélyen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!