Timót, Xénia
-4 °C
2 °C

Pimasz úr kiszorította az MKB Veszprémet

2009.03.27. 12:26 Módosítva: 2009-03-27 13:34:47
Kapcsolódók (23)
Félórás késéssel közvetíti a Viasat3 az MKB Veszprém sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzését vasárnap. Pimasz urat nem lehetett elmozdítani a hat órai sávból, a címvédő Ciudad elleni meccs nem annyira fontos a csatornának, amely rekordokat döntött a Veszprémnek köszönhetően.

A tavasz legfontosabb mérkőzését játssza az MKB Veszprém a Bajnokok Ligájában vasárnap. Mocsai Lajos csapata három óriási mérkőzés megnyerése után csoportelsőként jutott a legjobb nyolc közé, a sorsolás azonban nem kedvezett, a címvédő Ciudad Real – amely lényegében a világválogatottal egyenértékű – ellen kellene továbbjutnia.

A román Marian Cozma február 8-ai meggyilkolása óta idegenben nem veszített meccset a magyar bajnok, ezúttal is nagy bravúrra készül, a meccset azonban a Viasat3 nem élőben adja, hanem csúsztatva.

A csatorna Pimasz úrnak ad inkább lehetőséget, a nemrég indult műsor kibérelte magának a vasárnapi hatos sávot. Mivel a meccs is ekkor lesz, csúsztatva – fél órával később – lehet a veszprémieknek drukkolni.

A Viasat azzal indokolta a döntését, hogy kiemelkedő nézettséget hozott Papp Gergely riporter. A kiemelkedő nézettség 217 ezer néző volt.

Cozma halála után a csatorna rekordot döntött a León-meccs sugárzásával, 481 ezren voltak kíváncsiak a csapat harcára, ennyit a futball sem szokott hozni. A Veszprém a Montpellier otthonában február 22-én játszott, este fél héttől, információink szerint ekkor is nagyobb, 300 ezres volt a nézettség, mint az új műsoré. Hogy a TV6 közvetítse a meccset, annak technikai akadályai vannak, és költséges is, mert a műsor kazettáról megy, Angliából.

A veszprémi szurkolók eddig hiába írtak leveleket, emaileket, maradt az eredeti struktúra, vagyis hattól azt láthatjuk, hogyan épül be a BKV-ellenőrök közé Pimasz úr. (Ha nem tetszik, a Comment:comon elmondhatja a véleményét.)