Te sem szeretnél kimaradni a hangulatból

2009.10.12. 11:15
Találkozzunk Bécsújhelyen, a januári Európa-bajnokságon piros-fehér-zöld mezben sok ezer emberrel egyetemben, és ordítsuk együtt: ria-ria-Hungária. Ez a fő mondanivalója annak a levélnek, amelyet Nagy László szurkolói írtak. A kézilabda-válogatott kapitányát csábítják a spanyolok, döntésére még várni kell.

Nagy László rangadót játszott vasárnap este Barcelonában, a legutóbbi BL-döntős Kiel volt a vendég. A magyar átlövő gólt nem lőtt, csapata 30-27-re kikapott hazai pályán.

Még nem tudni, az október végi Pannon Kupán játszik-e, mint ahogy az is függőben van, hogy a januári Európa-bajnokságon ott lesz-e a magyar válogatottban.

Nagyot Ribera, a spanyol kapitány szívesen látná világbajnokságon csak 13. csapatában. A 209 centis átlövő még nem válaszolt, melyik csapatot választja.

A szurkolókat nagyon érzékenyen érinti az esetleges hazaváltás, levelet írtak a válogatott csapatkapitányának, melyet szöveghűen közlünk.

NAGYLACINAK!

Nem szeretnénk hosszú körmondatokat írni Feléd. Mi, alulírott MAGYAR szurkolók, csak azt szeretnénk kifejezni, hogy továbbra is VELED képzeljük el a válogatott névsorát, TE vagy a mi KAPITÁNYUNK. Bécsújhelyen és az azt követő időszak világversenyein (Londonban is) VELED együtt szeretnénk énekelni a MAGYAR himnuszt libabőrrel a hátunkon.
Hisszük, hogy ennél nem kell több szó. Hisszük, hogy a bécsújhelyi magyar hangulatból Te sem szeretnél kimaradni.
Találkozzunk ott piros-fehér-zöld mezben sok ezer emberrel egyetemben, és ordítsuk együtt, hogy RIA-RIA-HUNGÁRIA!!!
Baráti szeretettel:
Magyarországi Kézilabda Szurkolók Országos Egyesülete
továbbá (Frank)Iván-Orsika-Villő, Sapek, Batesz, Kókusz és rengeteg szurkoló még az egész országból