Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Matics lett az FTC férfi kézilabdacsapatának edzője

2009.11.03. 14:02 Módosítva: 2009-11-03 14:02:33

A Szegedtől két hete távozott Vladan Matics lett az FTC férfi kézicsapatának új vezetőedzője. A klub keddi tájékoztatása szerint elődjétől, Kiss Györgytől közös megegyezéssel köszöntek el. A zöld-fehérek a 12 csapatos NB I-ben a nyolcadik, a szlovák Tatran Presovot is felvonultató bajnokságban pedig a kilencedik helyen állnak 5 ponttal.

„Minden hirtelen jött, bevallom, a szegedi búcsút követően nem számítottam rá, hogy ilyen hamar munkába állhatok. Rövid idő alatt meg tudtunk egyezni a Fradi vezetőivel, így kedden már edzést tartok, szerdán pedig én ülök a kispadon Balatonfüreden. Mindent megteszek, hogy sikeres legyen a Fradi, a legfőbb cél természetesen a biztos bennmaradás” – mondta a kézi.hu-nak a válogatott másodedzőjeként is dolgozó Matics.