Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szombaton lesz magyar férfi kézilabda Eb-keret

2010.01.12. 14:45

Csoknyai István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szombaton szűkíti 18-ról 16 fősre az egy hét múlva kezdődő ausztriai Európa-bajnokságon részt vevő csapatát. A szakvezető arra vár, hogy kiderüljön: a két sérült, Császár Gábor és Katzirz Dávid tudja-e vállalni a szereplést.

Az együttes sorrendben a francia, a spanyol és a cseh együttessel találkozik Bécsújhelyen. A kvartettből az első három jut a középdöntőbe. Ha a magyarok sikerrel veszik az első akadályt, a német-lengyel-svéd-szlovén csoport legjobb három alakulatával mérkőznek Innsbruckban. Az elnökség azt várja a Csoknyai-csapattól, hogy jusson tovább csoportjából a 12 közé. Az első hely 15, a második 12, a harmadik 10, a negyedik 7, az ötödik 5, a hatodik pedig 4 millió forint jutalmat ér.