Császár Gábor is hazajönne Veszprémbe

2010.04.01. 12:18
Bombaerős lehetne az eddig is erős veszprémi kézilabdázók kerete, ha Laluska Balázs után egy másik válogatott, Császár Gábor csatlakozna hozzá. A játékos nem hosszabbít a francia Chamberynél.

A legtekintélyesebb francia szaklap a L’Equipe azt állította, hogy a magyar válogatott irányítója, a huszonhat éves Császár Gábor elhagyja jelenlegi csapatát, a Chamberyt, és három évig az MKB Veszprémé lesz.

„Ezúttal sem tudok mást mondani, mint máskor, egyelőre idő előtti Császárról beszélni” – nyilatkozta az Indexnek Magyarády Péter, a magyar bajnokcsapat elnöke.

Császár is csak annyit erősített meg, hamarosan eldől a jövője. Állítólag van egy előszerződése is a klubbal, de ennek vannak feltételei, mikor lép automatikusan életbe.

A Veszprém Laluska Balázst jövőre már a soraiban tudja, a válogatott szempontjából fontos lenne, hogy Császár is itthon legyen, de az is, hogy folyamatosan játéklehetőséghez jusson. A jelenlegi felállásban Császár lenne a harmadik irányító Nikola Eklemovics és Zsarko Sesum mellett. Sesum ugyanakkor lövőként is tökéletesen alkalmazható.

Császár a Veszprém elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen csapata legjobbja volt, hét gólig jutott.