Ákos, Bátor
4 °C
10 °C

Új szponzor a győri női kézilabdacsapatnál

2011.08.04. 11:16

Négyéves szerződést kötött az adidasszal a magyar bajnoki címvédő és legutóbb Bajnokok Ligája-elődöntős Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.

„A korábbi szponzorral megszüntettük a kontraktust, így jogtiszta viszonyok között köthettünk új megállapodást” - kezdte Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC nemrég megválasztott elnöke azon a csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyen a szerződést szentesítették.

„Úgy is mondhatnám, hogy egy év kihagyással visszatértünk a régi márkához, amelyhez sokéves hagyomány köt bennünket. Amikor elvállaltam az elnökséget, az egyik célkitűzésem az volt, hogy minden tekintetben megfelelő hátteret teremtsünk a csapat számára, ennek része az új szerződés is.”

A Győri Audi ETO KC és a sportszergyártó mostani megállapodása 2015-ig szól.

Császári Attila, az adidas Budapest Kft. marketingvezetője hozzátette: a kézilabda kiemelkedően fontos szerepet tölt be a cég életében nemcsak Magyarországon, hanem világszinten is. Ezért is örül annak - amint azt jelezte -, hogy újra szerződést kötöttek a győri klubbal, amelynek célja a következő idényben többek között a Bajnokok Ligája döntőjébe jutás.

Az MTI kérdésére válaszolva Császári Attila elmondta: a sportfelszerelések biztosítása mellett anyagi, pénzügyi támogatás nem része a Győri Audi ETO KC-vel kötött szerződésnek, egy a nemzetközi szerepléshez kötődő bónusz elem viszont szerepel a megállapodásban.