Morális csőd lenne, ha Nagy L. visszatér

2012.05.15. 09:26

Laurencz László korábbi kézilabda szövetségi kapitány volt a Ma reggel vendége. A mesteredző Nagy László ügyéről is véleményt formált az m1-en.

„Morális csőd lenne, ha ő még egyszer címeres mezben játszhatna. Én a csapat nagy szurkolója vagyok, de ha Nagy is ott lesz az olimpián három évnyi hitegetés után, nem nézem többé a meccseiket” – állította.

Hozzátette még, nélküle jutottak ki az olimpiára.

A Marca egyik blogírója eközben azt írta, évi 800 ezer euróért fog Nagy Veszprémbe költözni a városból, és ugyan maradni akart Barcelonában, erre a szerződésre nem mondhatott nemet. (Trecet úgy tudja, ötéves megállapodást fog kötni.) Kivált, mert a leendőbeli veszprémi főszponzor reklámarca lehetne.

Az újságíró megjegyzi, úgy tudja, Nagy június 30-ig marad Barcelonában, miközben a spanyolok arra várnak, ha már megkapta az állampolgárságot, le is teszi az esküt. Erre május 25-ig van lehetősége. A spanyoloknak azt mondta korábban, még nem dőlt, melyik válogatottban játszik.

A Barcelona igazgatója, korábbi csapattársa, Masip május másodikán jelentette be, hogy Veszprémben lesz a világ legjobban fizetett kézise Nagy.

A magyar bajnok több mint három hete nem erősítette meg Nagy érkezését, csak azt: tárgyalnak vele.