Konrád, Tivadar
4 °C
14 °C

A Kékkúti Ásványvíz Zrt. az MKB Veszprém új támogatója

2012.09.10. 13:29A Kékkúti Ásványvíz Zrt. lett az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának új támogatója. A három évre szóló megállapodást Hajnal Csaba, az MKB Veszprém ügyvezető igazgatója és Henrik W. Gotterbarm, a Kékkúti Ásványvíz Zrt. vezérigazgatója írta alá hétfőn, kékkúti sajtótájékoztatón. A szerződés értelmében a cég termékekkel és anyagiakkal is támogatja a bajnoki címvédő és Bajnokok Ligája-résztvevő klubot. Hajnal hozzátette: "tovább dolgoznak azon, hogy a következő időszakban a Kékkúti Zrt. az MKB Veszprém kiemelkedő támogatói közé kerüljön."

A veszprémi játékosokat, vezetőket Pék László, Kékkút független polgármestere is köszöntötte és megjegyezte: nem mindennapi dolog, hogy világklasszisokat láthatnak vendégül a kis, Balaton-felvidéki településen.

Az eseményen Hajnal Csaba három mezt adott át ajándékba: a zrt. vezérigazgatójának 99-es számmal, ami megfogalmazása szerint finom célzás arra, mennyi ideig szeretnék maguk mellett tudni a céget, egyet a polgármesternek a 20-as számmal, ami a kettőjük között fennálló barátság időtartamát szimbolizálja, s egyet Cser Szilárd logisztikai és üzemigazgatónak 10-es számmal, ami mindig "egy nagy játékos száma."