Két bombázót csábítanak a győri kézisek

2013.02.08. 14:50

A győri női kézisek vezetői már január végére, a februári Bajnokok Ligája-meccsre szerették volna a jövő évi keretet kialakítani. Biztossá vált, hogy a szélső Radicsevics és az irányító-átlövő Lekics távozik, érkezőkről azonban egyelőre nincs hír.

Pontosabban egyelőre csak lehetőségekről van szó, a román prosport azt írta például, hogy a balkezes átlövő, Katerina Bulatovic már elígérkezett a Győrhöz.

A dánok ugyanakkor arról beszéltek, hogy Camilla Dalby Győrben folytatja. Mindketten ugyanazon a poszton játszanak, egyikük, akivel meg tudnak egyezni, vélhetően Győrbe költözik. Jelenleg csak Rédei-Soós Viktória az egyetlen jobbátlövő a csapatban, az ő tehermentesítésére is nagy szükség lenne.

Az Európa-bajnok Bulatovic jelenleg a román Valcea-t erősíti, és a Ferencváros ellen például nagyon visszafogottan játszott. A Valcea anyagi gondjai közismertek - tavaly is hasonlók voltak -, nagy kérdés, hogyan sikerül stabilizálni a meglévő játékoskeretet.

Dalby nem élcsapat, hanem a dán Randers tagja, neki mindenképp motiváló lehet, hogy jövőre már a végső győzelemért harcolhatna. A legutóbbi BL-kanyarban öt gólt vágott idegenben a Larviknak, de csapata hat góllal kapott ki.

Győrből azt a tájékoztatást kaptuk, amíg nem válik hivatalossá valamelyik átigazolás, addig nem kívánnak nyilatkozni.