Erik, Alexandra
EUR 386,09 Ft
USD 366,74 Ft
11 °C
23 °C

Budapestre jön a Nemzetközi Kézilabda Szövetség elnöke

2013.03.04. 11:35

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) meghívására április 8-10. között Budapestre látogat Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) elnöke. Augusztusban Magyarország rendezi a férfi ifjúsági világbajnokságot, ősszel pedig Katarban kerül sor az IHF kongresszusára, így az elnöki látogatás - amint a magyar szövetség hétfői közleménye erre kitér - megfelelő alkalom az MKSZ számára a rövid-, közép- és hosszútávú tervek áttekintésére.

"Nagyon örülök, hogy Musztafa úr elfogadta meghívásunkat, hiszen a látogatás során áttekinthetjük a nyári ifjúsági világbajnokság legfőbb kérdéseit, bemutathatjuk neki a helyszíneket, és természetesen beszámolunk neki terveinkről és stratégiánkról" - hangsúlyozta Vetési Iván, az MKSZ elnöke. Hozzátette: fontos esemény a sportág életében az őszi IHF-kongresszus, így erről is egyeztetnek majd, de már 2015-re is előretekintenek, mivel a magyar szövetség pályázik a 2015-ös kongresszus megrendezésére.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!