Erik, Alexandra
EUR 386,07 Ft
USD 366,35 Ft
11 °C
23 °C

Németh András otthagyja a Hypo-t

2013.03.06. 13:03

A szezon végén elhagyja az osztrák Hypo NÖ női kézilabdacsapatát Németh András vezetőedző. A tréner szerdán az MTI-nek elmondta: már hosszú ideje próbált beszélni a klub vezetőségével, hogy erősíteni kellene a keretet, mivel csak így tudják biztosan teljesíteni az elvárt célt, a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc közé kerülést.

"Március végéig sem tudták volna megmondani, mire számíthatunk. A csapat erős, de nem annyira, hogy a BL-ben minden évben középdöntős legyen. A mostani szezonban csak egy gól döntött..." - jelentette ki Németh, hozzátéve: annyira friss még az elhatározása, hogy jelenleg nem tudja, hol folytatja.

A magyar edző 2007 és 2009 között volt már az osztrák kirakatcsapat trénere, és a korábbi nyolcszoros BEK-, illetve BL-győztes südstadti együttessel 2008-ban Bajnokok Ligája-döntőt játszott. A gárda, amely jelenleg a KEK negyeddöntőjében érdekelt, a mostani és az azt megelőző évadban nem jutott tovább BL-es csoportjából.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!