Viola
-5 °C
-2 °C

A férfi U19-es vb előkészületeit ellenőrizte a kézielnök

2013.04.09. 13:27

Személyesen ellenőrizte Érden a férfi U19-es kézilabda-világbajnokság előkészületeit Hasszan Musztafa, a nemzetközi szövetség (IHF) elnöke. Az egyiptomi sportvezető kedden találkozott T. Mészáros Andrással, Érd polgármesterével, Bienerth Gusztávval, a magyar szövetség (MKSZ) nemzetközi ügyekért felelős elnökségi tagjával és Borsos Attilával, az MKSZ elnökségi tagjával, aki egyben az augusztus 9. és 24. között Érden és Budaörsön rendezendő vb lebonyolításáért felelős projektcég vezetője.

T. Mészáros András hangsúlyozta: az érdiek szorosan együttműködnek a szervezőbizottsággal, és azt tartják a legfontosabbnak, hogy minél több szurkolót vonzzanak a csarnokba, a résztvevőket pedig magas színvonalon szolgálják ki.

"Tisztában vagyunk vele, hogy az U19-es világbajnokság sikeres lebonyolítása további jelentős világesemények magyarországi, és így érdi rendezési lehetőségét jelentheti a jövőben" - fogalmazott T. Mészáros András az MKSZ közleményében.

Hasszan Musztafa kétnapos látogatása során már találkozott többek között Balog Zoltánnal, az emberi erőforrások miniszterével, Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkárral, és Vetési Iván MKSZ-elnökkel.