Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A szegedi kézikapus lemondta a válogatottságot

2013.04.15. 12:52

Tatai Péter, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kapusa lemondta a válogatottságot. A klub honlapjának hétfői tájékoztatása szerint a játékos egyszer már évekkel ezelőtt is így döntött.

Tatai elmondta, sem klubjában, sem a nemzeti együttesben nem kap jelentős szerepet, ezért döntött úgy, hogy nem kíván utóbbiban pályára lépni. Döntését már közölte Mocsai Lajos szövetségi kapitánnyal is, aki azt elfogadta.

"Azért mondtam le a válogatottságot, mert úgy érzem, hogy jelenleg nem érdemlem meg, hogy a nemzeti együttes második számú kapusa legyek. Keveset védek, és azért, mert Tatai Péternek hívnak, ne legyek válogatott" - nyilatkozta, hozzátéve: bízik benne, hogy a teljesítményével a későbbiekben bizonyíthatja, hogy érdemes lesz a nemzeti csapatban való szereplésre.