Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kedden dől el, hol kezdi a BL-döntőt a Győr

2013.04.15. 09:15

11 órakor Bécsben sorsolják ki, hogy a Győri Audi ETO KC vagy a norvég Larvik kezd otthon a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. Az európai szövetség (EHF) az utóbbi három évet alapul véve ezúttal sorsolni fog, mivel a két csapat a legutóbbi finálés szereplésénél egyaránt hazai környezetben kezdett: a Larvik két éve, a Győr pedig tavaly.

Érdekesség, hogy a skandinávok két éve Heidi Lökével a soraikban az Ambros Martin vezette spanyol Itxako ellen nyertek. A norvég beállós és a spanyol tréner most az ETO kötelékéhez tartozik. Lökének ez lesz sorozatban a harmadik BL-döntője.

A Győr és a Larvik a mostani kiírásban már találkozott, mégpedig a középdöntőben. Február 16-án az ETO 24-18-ra győzött idegenben, március 2-án pedig Győrben 30-24-re. Az biztos, hogy a magyar bajnok a BL-döntőben Veszprémben fogadja riválisát.