Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C

Román bírók a Larvik-Győr döntő első meccsén

2013.04.29. 18:16

Román játékvezetői páros dirigálja vasárnap a Larvik-Győri Audi ETO KC női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő első felvonását. Román bírók a Larvik-Győr döntő első meccsén

Román játékvezetői páros dirigálja vasárnap a Larvik-Győri Audi ETO KC női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő első felvonását. Az európai szövetség honlapja szerint a 16.45 órakor kezdődő összecsapáson Diana-Carmen Florescu és Anamaria Duta fújja majd a sípot.

Ez a duó a Ferencvárosnak ebben az idényben két alkalommal is vezetett mérkőzést, a zöld-fehérek a Sävehof és a Volgograd elleni összecsapást is megnyerték. A Győr már a középdöntőben is találkozott a Larvikkal, akkor szintén román játékvezetők dirigálták a találkozót, amelyet Norvégiában 24-18-ra nyert a magyar bajnok. A BL-döntő visszavágóját jövő szombaton rendezik Veszprémben.Az európai szövetség honlapja szerint a 16.45 órakor kezdődő összecsapáson Diana-Carmen Florescu és Anamaria Duta fújja majd a sípot.

Ez a duó a Ferencvárosnak ebben az idényben két alkalommal is vezetett mérkőzést, a zöld-fehérek a Sävehof és a Volgograd elleni összecsapást is megnyerték. A Győr már a középdöntőben is találkozott a Larvikkal, akkor szintén román játékvezetők dirigálták a találkozót, amelyet Norvégiában 24-18-ra nyert a magyar bajnok. A BL-döntő visszavágóját jövő szombaton rendezik Veszprémben.