Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Román bírók a Larvik-Győr döntő első meccsén

2013.04.29. 18:16

Román játékvezetői páros dirigálja vasárnap a Larvik-Győri Audi ETO KC női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő első felvonását. Román bírók a Larvik-Győr döntő első meccsén

Román játékvezetői páros dirigálja vasárnap a Larvik-Győri Audi ETO KC női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő első felvonását. Az európai szövetség honlapja szerint a 16.45 órakor kezdődő összecsapáson Diana-Carmen Florescu és Anamaria Duta fújja majd a sípot.

Ez a duó a Ferencvárosnak ebben az idényben két alkalommal is vezetett mérkőzést, a zöld-fehérek a Sävehof és a Volgograd elleni összecsapást is megnyerték. A Győr már a középdöntőben is találkozott a Larvikkal, akkor szintén román játékvezetők dirigálták a találkozót, amelyet Norvégiában 24-18-ra nyert a magyar bajnok. A BL-döntő visszavágóját jövő szombaton rendezik Veszprémben.Az európai szövetség honlapja szerint a 16.45 órakor kezdődő összecsapáson Diana-Carmen Florescu és Anamaria Duta fújja majd a sípot.

Ez a duó a Ferencvárosnak ebben az idényben két alkalommal is vezetett mérkőzést, a zöld-fehérek a Sävehof és a Volgograd elleni összecsapást is megnyerték. A Győr már a középdöntőben is találkozott a Larvikkal, akkor szintén román játékvezetők dirigálták a találkozót, amelyet Norvégiában 24-18-ra nyert a magyar bajnok. A BL-döntő visszavágóját jövő szombaton rendezik Veszprémben.