Görbiczet a futballpályán jegyezték el

2013.05.13. 07:58

Bajnok lett a Győr futballcsapata, de mielőtt az ETO játékosai ünnepeltek volna, a Ferencváros elleni meccs szünetében a szombaton Bajnokok Ligáját nyerő Győri ETO Audi KC kézilabda-csapatát köszöntötték. Vincze Ottó adta át a virágokat a csapat tagjainak, aki mindkét futballcsapatban játszott, és nem mellesleg Görbicz Anita a barátnője.

A Ferencváros zürichi hőse csokorral köszöntötte a kéziseket, amikor Görbicz Anitához ért, őt egy jegygyűrűvel is megajándékozta (köztudott, hogy a két sportoló már hosszabb ideje egy pár). Görbicz erre láthatóan nem volt felkészülve, de boldogan nyújtotta jobb kezét az ugyancsak zavarban lévő Vinczének.

„Az életben vannak fontos pillanatok, amelyek felejthetetlenek, az elmúlt hétvége is ezek közé tartozik. A BL-győzelemmel Anita életének nagy álma vált valóra, és ezt az ünneplést szerettem volna a lánykéréssel megkoronázni. Azt hiszem, most mi vagyunk legboldogabb pár a világon!” – osztotta meg örömét Vincze Ottó.

„Szerintem az elmúlt tíz év alatt összesen nem ért engem annyi öröm, mint amennyit az elmúlt napokban kaptam! Csodálatos érzés a szurkolók és a csapat szeretete, amely felém árad, de álmomban sem gondoltam, hogy vasárnap még menyasszony is leszek. Biztos vagyok benne, hogy életem legszebb napjait élem most át!” – mondta el érzéseit Görbicz Anita.

A lánykérés itt látható videón.