Koronavírus adatok

2021. dec. 01.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C

Görbicz egy kézzel is kiáll Norvégia ellen

2013.10.25. 12:57

A magyar válogatott Görbicz Anita egy műtét miatt csak az egyik kezét tudja használni, de így is vállalja a játékot Norvégia ellen, szombaton a Provident Kupán.

A győri klasszisnak korábban operált kezéből távolítottak el egy csavart a napokban, de szerdán már elkezdte az edzéseket.

Még nem vagyok tökéletesen rendben. Azt hiszem, mindenképpen egy kézzel játszom majd, két kézzel még nem biztos, hogy menne. Korábban is előfordult már, hogy egy kézzel játszottam. Eddig ez nem jelentett gondot, remélem, most sem fog

- nyilatkozta a szövetség honlapjának a kézilabdázó. 

A világbajnokságra készülő magyar válogatott a norvégok mellett a brazilokkal és a horvátokkal is meccsel majd a hétvégén, Görbicz szerint a csapatnak még formába kell lendülnie.

Egész héten a taktikával foglalkoztunk és reméljük, hogy lassan összeállnak a részek, és igazi csapatjátékot tudunk játszani. Természetesen még nem vagyunk bombaformában együtt, de a klubokból mindenki jó formában érkezett, a válogatott játékosokat adó csapatok jó meccseket játszottak, ezért bizakodóak vagyunk. Szinte három sorral, a ferencvárosi, a győri és vegyes sorral léphetünk pályára, amelyek természetesen majd összekeverednek, de kezdésként mindenképpen jó alapot adnak az építkezéshez.

A világbajnokság decemberben kezdődik Szerbiában, megbízott szövetségi kapitányként Hajdu János irányít majd.