Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nagyon csúnyán megverték a Fradit

2014.03.03. 21:37
A Viborg 40-32-re nyert a női kézilabda KEK negyeddöntőjében. Visszavágó egy hét múlva.

Jól kezdett a Ferencváros, a Viborg csak 4-3-nál vezetett először. Aztán döntetlen közeli állás volt, de a 10. perctől a dánok – ha a játék irányítását nem is – de a vezetést szép fokozatosan átvették. A Ferencváros inkább támadásban rontott sokat és a kapuban Szikora sem nyújtott átlagon felülit.

A Viborg az első félidő nagy részében tartani tudta kétgólos előnyét, olyannyira, hogy az első harminc perc végére 18-14 lett a különbség. Ami a legbosszantóbb volt a mieink játékában, hogy rengeteg hiba volt az előrejátékban, elszúrtunk legalább négy ziccert, és hátul meg gyengén védekeztünk, amibe a kapusteljesítmény is beleszámított. Ami még ennél is rosszabb volt, az a 18 kapott gól, ez ezen a szinten nagyon soknak számít.

Amilyen gyengén játszott a Fradi az első félidőben, ugyanúgy folytatta a másodikban, rossz lövések, gyors indítások és egymás után jöttek a kapott gólok, a 38. percben 25-17 volt a dánoknak. Pedig kapust is cseréltünk, de addig ez sem segített.

A 48. percben pedig már úgy nézett ki, ebből nagyon súlyos vereség lesz. Nem volt kapusteljesítményünk, sorozatban elveszített labdák elől, aminek az lett a vége, hogy kilenccel ment a Viborg.

A dánok edzője, talán babonából, fekvőtámaszokat nyomott, a csereként beálló dán kapus úgy dobálta el a labdát, hogy oda se nézett, a Ferencváros meg szenvedett. Kilenc volt már közte és ez így már több volt, mint megalázó. A dánok már olyan trükköket mutattak be, amiről ők sem gondolták komolyan, hogy bejön. Miközben szinte minden kapura lövésükből gól lett, hiába váltogattuk Szikorát és Abramovicsot, a végén már bohózatba illő gólokat kaptunk. Elől pedig akármit találtunk ki, semmi se ment be. Átok ült a magyarokon, ami a végére sem múlt el.

Ezt a meccset jobb minél előbb elfelejteni, negyven kapott gólra nincs magyarázat. A Viborg 40-32-re nyert a női kézilabda KEK negyedöntőjében, visszavágó egy hét múlva.

Női kézilabda KEK-negyeddöntő: Viborg–Ferencváros 40-32 (18-14)