Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hétgólos előny után sem elbizakodott a Fehérvár

2014.03.06. 13:09

Az egyöntetű hazai álláspont szerint a Fehérvár KC-t nem teheti kényelmessé, hogy hétgólos előnnyel várhatja a női kézilabda EHF Kupa-negyeddöntő vasárnapi, itthoni visszavágóját a kolozsvári Jolidon ellen. Amint azt a mérkőzést felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón Pal Oldrup Jensen vezetőedző elmondta: a Debrecentől elszenvedett szerdai hazai bajnoki vereség is bizonyította, hogy akkor tudnak eredményesek lenni, ha száz százalékig összpontosítanak.

„A jó védekezés lehet a kulcs. Biztos, hogy ellenfelünk jobban felkészül belőlünk, mint az első meccs előtt, de mi is így teszünk” – jegyezte meg a norvég tréner.

Kynsburg Zoltán klubmenedzser elmondta, a kolozsváriak ötven jegyet igényeltek a vasárnap 16 órakor kezdődő visszavágóra. Ez is jelzi, hogy nem adták fel, és elnökük azt üzente: ők még egyszer ilyen rosszul nem tudnak játszani.

A párharc továbbjutója az elődöntőben az orosz Dinamo Volgograd és a dán Esbjerg meccs nyertesével mérkőzik. A volgográdiak otthon 36-30-ra győztak ez első meccsen.