Hétgólos előny után sem elbizakodott a Fehérvár

2014.03.06. 13:09

Az egyöntetű hazai álláspont szerint a Fehérvár KC-t nem teheti kényelmessé, hogy hétgólos előnnyel várhatja a női kézilabda EHF Kupa-negyeddöntő vasárnapi, itthoni visszavágóját a kolozsvári Jolidon ellen. Amint azt a mérkőzést felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón Pal Oldrup Jensen vezetőedző elmondta: a Debrecentől elszenvedett szerdai hazai bajnoki vereség is bizonyította, hogy akkor tudnak eredményesek lenni, ha száz százalékig összpontosítanak.

„A jó védekezés lehet a kulcs. Biztos, hogy ellenfelünk jobban felkészül belőlünk, mint az első meccs előtt, de mi is így teszünk” – jegyezte meg a norvég tréner.

Kynsburg Zoltán klubmenedzser elmondta, a kolozsváriak ötven jegyet igényeltek a vasárnap 16 órakor kezdődő visszavágóra. Ez is jelzi, hogy nem adták fel, és elnökük azt üzente: ők még egyszer ilyen rosszul nem tudnak játszani.

A párharc továbbjutója az elődöntőben az orosz Dinamo Volgograd és a dán Esbjerg meccs nyertesével mérkőzik. A volgográdiak otthon 36-30-ra győztak ez első meccsen.