Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-7 °C
5 °C

Bocsánatot kért a Görbiczet lefejelő kézis

2014.03.11. 09:20

A Görbicz Anitát lefejelő montenegrói játékos, Milena Knezsevics a Facebookján közétett üzenetben kér elnézést a győri kézilabdástól.

Kedves Anita, megragadom az alkalmat arra, hogy személyesen kérjek bocsánatot tőle, a klubtól, amit tisztelek, és a közönségtől a sportszerűtlen cselekedetem miatt, amit a múlt este tettem. Sajnos az nemcsak nekem fáj, hanem sok olyan embernek, akit nagyon mélyen tisztelek, beleértve téged is. Amit tettem, arra nincs mentségem, de arra kérlek, fogadd el bocsánatkérésem, mint bűntudatom bizonyítékát. Ez a viselkedés nem jellemző rám, mindent megteszek azért, hogy ne emiatt emlékezzenek rám. Remélem, erősebben kerülök ki ebből a helyzetből, és mindenkinek megmutathatom, az igazi Milena Knezsevicset, aki igazán tiszteli a fair playt, és ezért a gyönyörű sportért él.

A Buducsnoszt Podgorica játékosa bocsánatkérése ellenére nem valószínű, hogy megússza a büntetést, az Európai Kézilabda Szövetség fegyelmi eljárást indított ellene, szerdán már meg is fogják hallgatni az ügyről.

Knezsevics a Montenegróban játszott mérkőzés utolsó pillanataiban lefejelte Görbicz Anitát. Tettét büntetés nélkül megúszta, mert a bírók nem látták az esetet.