Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Győzelemmel mutatkozott be a női kézisek új kapitánya

2014.03.28. 21:28

A magyar női kézilabda-válogatott a horvát B csapattal játszott Umagban, és három góllal nyert, írja az MTI.

  • Horvátország B-Magyarország 25-28 (16-13)

A mérkőzésen kinevezése után először irányította a csapatot Németh András szövetségi kapitány. Több kulcsjátékos pihent. Nem lépett pályára Görbicz Anita, Kiss Éva, Kovacsics Anikó és Bognár-Bódi Bernadett.

Mások először léphettek pályára: Víg Vivien, Schatzl Nadine, Szikora Melinda, Takács Dusmáta, Mészáros Rea, Tóth Gabriella és Erdősi Ildikó.

A szakvezető szerint „a héten gyakorlott elemekből készségszinten még kevés dolgot tudunk végrehajtani, de éppen azért vagyunk itt, hogy meccskörülmények között fejlődjünk.” Azt mondta, a határozott védekezést és a gyors ellentámadásokat csak a találkozó egy rövid szakaszában tudta a magyar együttes megvalósítani. „Amikor ez sikerült, megfordítottuk az állást és végül győztünk. Amikor barkácsoltunk, döcögősebb volt a játék.”

A kapitány két újonc, Víg Vivien és Erdősi Ildikó teljesítményét emelte ki. A magyar válogatott szombaton és vasárnap a horvát A csapattal találkozik.