Ágnes
-5 °C
2 °C

Itt vannak a Veszprém lehetséges ellenfelei

2014.03.31. 09:59

Az MKB-MVM Veszprém a macedón Metalurg Szkopjéval, a Császár Gábort soraiban tudó francia PSG-vel, a német Flensburggal, illetve a lengyel Kielce és a német RN Löwen párharcának győztesével találkozhat a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

A veszprémiek szombaton verték ki a lengyel Wisla Plockot, és mivel csoportelsők voltak, ezért most is az első kalapba kerültek, akárcsak a német THW Kiel, a spanyol Barcelona, valamint óriási meglepetésre a címvédő Hamburgot kiejtő, eredetileg csak csoportnegyedik macedón Vardar Szkopje.

A sorsolást kedden 12.15 órakor rendezik Bécsben. A negyeddöntő első meccseit április 16. és 20. között, a visszavágókat április 23. és 27. között rendezik. Az biztos, hogy a Veszprém a második találkozón otthon játszik. A négyes döntőnek Köln ad otthont május 31-én és június elsején.

A férfi EHF Kupa elődöntőjébe jutásért zajló párharcokban a Pick Szeged is érdekelt. Lehetséges ellenfele a portugál Sporting és a román Constanta. Az első találkozót április 19-én vagy 20-án, a visszavágót egy héttel tartják. Az is biztos, hogy a visszavágó lesz Szegeden. A négyes döntőt Berlinben rendezik május 17-18-án.