Elek Gáborral hosszabbított az FTC

2014.07.08. 19:16

Két évvel, 2016 nyaráig meghosszabbította júliusban lejáró szerződését Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

"Részemről nem volt kérdés a hosszabbítás" - nyilatkozott a zöld-fehér klub honlapján az együttest kétszer KEK-győzelemig vezető szakember. "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a gyengébben sikerült év után is felajánlották a szerződéshosszabbítás lehetőségét".

Hozzátette: a következő szezonban a nemzetközi porondon sikeresebbek szeretnének lenni.

"A csapat magja, mellyel korábbi nagy sikereinket elértük, megmaradt és a szerződések is azonos ideig érvényesek. Mindannyian szeretnénk, hogy a kevésbé sikeres évad után, most ismét egy eredményesebb időszak vegye kezdetét" - mondta Elek Gábor.

Bognár László, az FTC Kézilabdasport Kft. ügyvezető igazgatója a következőképp kommentálta a hosszabbítást: "Egyértelmű volt, hogy bizalmat szavazunk Elek Gábornak. Több eredményes szezon után tavaly egy halványabb évadot produkált a csapat. Ennek ellenére bízunk benne, hogy ismét sikeres évek előtt állunk és tovább haladunk a korábban megkezdett úton."