Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

Mocsai súlyos autóbalesetet szenvedett

2014.11.18. 10:54

Súlyos autóbalesetet szenvedett Mocsai Tamás, aki szombaton a 67-es út gyorsforgalmi szakaszán egy nyolcmázsás tehénnel ütközött Rádpusztánál, nem messze Balatonlellétől.

A balesetről az MTI aznap megírta, hogy a személyautó vezetőjét feszítővágóval szabadították ki a járműből, amelybe az ütközés után hátulról belehajtott egy kisteherautó.

mocsai tamas

A Bors a 179-szeres válogatott kézilabdázó édesapjától úgy tudja, „az autója totálkárosra tört, a szarvasmarha gyakorlatilag szétrobbant az ütközésnél, majd az állat fele a fiam autójába repült. Szerencsére a Tamás mögött közlekedő kocsik egyike rögvest értesítette a tűzoltókat és a mentőket, és a fiamat úgy vágták ki a roncsból" - mondta Mocsai Lajos.

A Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója szerint fia már túl van az életveszélyen. „CT és egyéb vizsgálatok várnak még rá a következő 72 órában, de már jobban van. Jelenleg agyrázkódással kórházban ápolják, és legalább további tíz napig kezelésre szorul. Az arcán és a felsőtestén több vérző sebet varrtak össze, szerencsére nincs komolyabb agyi károsodása, illetve koponyasérülése."

„Nem szeretném nyilvánosságra hozni, melyik kórházban ápolják, mert nem lenne jó, ha sokan keresnék, ugyanis agyrázkódása miatt jelenleg nem tud kommunikálni, sem felkelni. A baleset körülményeit nem szeretném kommentálni, a rendőrség nyomoz, mert tudomásom szerint az elmúlt napokban nem az első ilyen eset történt azon az útszakaszon. Egy Siófokról érkező mentő ugyanitt egy másik szabadon kóborló tehénnel karambolozott."