Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az elődöntő küszöbén a norvégok

2014.12.13. 20:02

A norvég válogatott 29-26-ra legyőzte a spanyol csapatot a magyar-horvát rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság debreceni középdöntőjében szombaton, és ezzel a sikerrel "fél lábbal" már az elődöntőben érezheti magát.

A győri és a debreceni csoport első helyezettjeinek csatájában jobban kezdtek a magyarokat két napja legyőző spanyolok, akik sokáig őrizték korán megszerzett kétgólos előnyüket. A félidő derekán rövid időre átvették a vezetést az olimpiai bajnok norvégok, ám később megint futniuk kellett az eredmény után. Végül a dudaszó pillanatában Betina Riegelhuth távoli bombájával egyenlítettek.

A második félidő rajtját a skandinávok kapták el jobban, ám a 41. percben már 20-20-at mutatott a Főnix-csarnok eredményjelzője. Időt kértek a norvégok, onnantól kezdve pedig megint az ő akaratuk érvényesült. Óriási hajrát vágtak ki ugyan a spanyolok, egyenlítettek, ám a meccs utolsó három gólját a norvégok dobták.

Középdöntő, I csoport (Debrecen), 1. forduló:

Norvégia-Spanyolország 29-26 (16-16)