Jenő
-2 °C
6 °C

Biliárdot csinált a kézilabdából, de szerencsétlenkedés lett belőle

2014.12.17. 12:05

Szlovákia a női kézilabda-Európa-bajnokság középdöntőjének leggyengébb csapata, a zágrábi csoportban nulla ponttal az utolsó helyen áll. Kedden Svédországgal játszott, és simán 31-22-re kikapott.

A szlovákok nem voltak favoritok, de hogy esélyük se legyen, ahhoz olyan hibák is kellettek, mint amilyet Reka Bizikova (Bízik Réka) mutatott be. A meccsen a svédek gyorsan elhúztak 3-0-ra, az ötödik percben lőhette volna első gólját Szlovákia. A svéd kapus azonban a helyén volt.

A kipattanó először egy svéd játékoshoz került, már indították is a támadást, a kapus is kiszaladt a hatosra. Bizikova azonban kiküzdötte a labdát, ellenfelét is földre vitte, csak az üres kapu volt vele szemben. Az egyensúlyát azonban nem tudta megőrizni, kiejtette a labdát, majd a földön fekve, mint egy biliárdgolyót, úgy öklözte meg a labdát, ami csak a kapufát találta el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?