Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kikapott a világbajnoktól magyar férfi kéziválogatott

2015.01.09. 21:59

A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-25-re kikapott a jövő héten kezdődő világbajnokságra címvédőként készülő spanyol csapattól az oviedói nemzetközi torna első játéknapján.

Eredmény, 1. forduló: Spanyolország-Magyarország 27-25 (14-15)

Jól kezdtek a magyarok, 4-1-re elhúztak, ám kisvártatva már a hazaiak vezettek 5-4-re. Innen sorozatban három vendéggól következett, majd a szünetig sikerült megőrizni egy kis előnyt.

Fordulás után a spanyolok rövid időre átvették az irányítást, a magyarok emberelőnyben pörögtek fel, ám az utolsó negyedóra a hazaiaké volt, akik sorozatban hatszor találtak a kapuba.

Talant Dujshebaev szövetségi kapitány csapata szombaton 18 órakor a spanyolokhoz hasonlóan vb-résztvevő lengyelekkel, vasárnap 11-kor pedig a vb-ről a magyarokhoz hasonlóan lemaradó norvégokkal találkozik.

A nap másik mérkőzésén: Norvégia-Lengyelország 30-25