Simon, Szimonetta
7 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Tóth Gabriella szerződést hosszabbított a Győri Audi ETO-nál

2015.12.16. 11:40

Három évvel meghosszabbította szerződését Tóth Gabriella, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának válogatott irányítója. A klub honlapja szerdán számolt be arról, hogy megállapodott a 19 éves játékossal, aki térdműtétjét követően most kezdi a futóedzéseket, írta az MTI.

"Végre már futhatok is, nagyon jól fog esni a sok gyógytorna és statikus mozgás után. Guggolásokat is tudok már végezni, bár nem a teljes testsúlyommal. Rengeteget dolgozom, hogy mielőbb és minél jobb formában térhessek vissza a csapatba. Mindenképpen szerettem volna az ETO-nál folytatni a pályafutásomat, és örülök, hogy a klub is számolt velem. Úgy érzem, a legjobb helyen vagyok, hiszen a világ legjobb csapatában játszhatok, és itt rengeteget fejlődhetek" - nyilatkozta Tóth.

"Gabi klubunk egyik csiszolás alatt lévő gyémántja. Szeretnénk, ha hosszú távon Győrben maradna, és a csapatunk meghatározó játékosává válna. Bízunk benne, hogy visszatérése után még az idei szezon hajrájában eléri csúcsformáját, és hozzá tud tenni a játékunkhoz" - fogalmazott Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO elnöke.

Tóth 12 évesen került az egyesülethez, korábban több csapatban is kölcsönben szerepelt, idén nyáron került vissza Győrbe, de szeptemberben térdsérülést szenvedett.