Mi mással lehetne kezdeni a meccset, mint egy pofátlan cunderrel

2016.01.27. 12:58

A dán kézilabda-válogatott 28-28-as döntetlent játszott kedd este a svédekkel az Európa-bajnokságon, és ezzel továbbra is vezetik középdöntős csoportjukat, viszont a meccs egyik legszebb gólja a svéd Johan Jakobssoné volt még az elején. 

Pedig elsőre a labdát sem sikerült megfognia, amikor játékba hozták a szélen, de aztán volt bőven ideje összekaparni, és a dán kapus lába között pazarul pörgetett a kapuba, ez volt a mérkőzés első gólja (rögtön a videó elején van).

A Németországban játszó Jakobsson öt gólig jutott, ezzel holtversenyben ő volt a csapat legjobbja. A svédeknek amúgy ez volt a második 28-28-as meccsük a középdöntőben, ezzel kétpontosak, és előzik a nullapontos magyar válogatottat a csoportban. 

A svéd-dánon született döntetlen azt jelenti, hogy minimális esélye még van a magyar válogatottnak az olimpiai selejtezőre, de csak akkor juthat el oda, ha szerdán verni a svédeket, a másik ágon pedig Macedónia nem nyer Fehéroroszország ellen, valamint Norvégia megnyeri az Eb-t, vagy második lesz a franciák mögött.