Leütötte az oldalvonal mellett futó bírót, feljelentették

2016.05.02. 13:20

A Veszprém–Vardar Szkopje kézilabdameccs utolsó percében egy Veszprém-szurkoló elbuktatta az egyik oldalvonal mellett futó játékvezetőt. (Az itt elérhető videón 1:38:40-től látszik az eset.) A klub feljelentést tett, amiről közleményt adott ki.

Tájékoztatjuk a Szurkolókat és a Közvéleményt, hogy a Veszprém Handball Team Zrt. a videofelvételek alapján az egyik szurkolóval szemben eljárást és kitiltást kezdeményezett az április 30-i MVM Veszprém–HC Vardar mérkőzés utolsó percében történt sajnálatos incidens miatt.

Amint a rendőrség és a mérkőzés szervezője által vezetett eljárások véget érnek, az elkövető ellen a jogszabályban meghatározott maximális, négyéves kitiltás lép érvénybe minden hazai, általunk szervezett sportrendezvényről.

Ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte sajnálatunkat a történtek miatt, és bízunk benne, hogy egy ember elfogadhatatlan cselekedte nem vet rossz fényt az Európa-szerte minden sportbarát által elismert veszprémi szurkolótáborra.

Leütötte a bírót a szurkoló


A klub a jövőben is ugyanilyen szigorral lép fel a hasonló esetek kapcsán. Reméljük, hogy hasonló esemény soha többé nem fordul elő a mérkőzéseinken.”

A Veszprém itthon 30-30-at játszott a Vardarral, idegenben szerzett 29-26-os győzelmének köszönhetően a Bajnokok Ligája legjobb négy csapata közé jutott.