Eszter, Eliza
EUR 383,88 Ft
USD 358,59 Ft
14 °C
24 °C

Magyar huligánok támadtak meg szlovák szurkolókat

2017.06.15. 11:29

Szerdán a magyar női kézilabda-válogatott döntetlenezett Szlovákiában, ezzel kijutott a világbajnokságra, de az esemény szomorú apropója is volt az ellenségeskedésnek. Pozsonyban Felvidéki Harcosok pólóban őrjöngő huligánok támadtak a kézimeccsre érkező szlovák szurkolókra.

Az Átlátszó.hu beszámolója szerint a „stadion előtt csak azt lehetett látni, hogy az emberek rémülten futnak el a fekete pólóba öltözött huligánok elől. A brutális támadás után két szlovák drukkert szállítottak kórházba, az egyik eszméletét vesztette, a másikat orrtörést szenvedett.”

A hírek szerint 10-12 magyarországi szurkolót állítottak elő, a „szlovák rendőrség Facebook oldalán tárgyszerűen számolnak be az esetről, és megemlítik, hogy a balhéra délután 17 óra után került sor. A helyszínre legalább harminc magyarul beszélő férfi érkezett balhézni, de a csoport keménymagja elmenekült, amikor kiérkeztek a rendőrök. A helyszínen maradó tizenkét embert vettek őrizetbe” - írja a lap, amely különféle fórumok hozzászólásai alapján azt is írja, hogy „a pozsonyi akcióban dunaszerdahelyi magyarok, és két magyarországi klub, a Ferencváros és a Zalaegerszegi TE huligánjai vettek részt”.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!