Brutális BL-csoportba került a Szeged

2017.06.30. 22:15

Az már korábban eldőlt, hogy a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is kiemeltként várja a kézilabda Bajnokok Ligája pénteki sorsolását, vagyis a két magyar csapat csak az A vagy B csoportba kerülhetett.

A Veszprém gyorsan bekerült a B csoportba, ezzel együtt a Szeged sorsa is egyből eldőlt, hiszen a két magyar csapat nem kerülhetett össze, ők az A csoportba kerültek.

Innen a sorsolás a veszprémieknek alakult jobban, hiszen a Szeged megkapta a legutóbbi győztes Vardart és a Final Fourba jutott Barcelonát is. Melléjük érkezett még a német Löwen, a horvát Zagreb, a lengyel Wisla, a svéd Krisianstad és a francia Nantes, amivel kőkemény nyolcas jött össze.

A Veszprém némileg szerencsésebben járt, őket a lengyel Kielcével, PSG-vel, az Aalborggal, a Celjével, a Meskov Breszttel, a Flensburggal és a Kiellel rakták egy nyolcasba.

A nőknél a Fradi és a Győri ETO is erős sorsolást kapott, a B csoportba került győriek a Rosztov-Dont, a Midtjyllandot és a Brestet kapták meg, előbbi kettővel tavaly is együtt szerepeltek, a Fradi a C csoportban a Vardarral, a Larvikkal és a 2. selejtezőtorna győztesével került össze.